Трифонов към Бойко Рашков: Аз съм мафиот, арестувайте ме поне за 24 часа!

0
72
zx952y526 42180891
Източник : БГНЕС

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов с ироничен коментар във Фейсбук. В него той заявява, че е мафиот и призовава вътрешния министър в оставка Бойко Рашков да разпита Кирил Петков и говорителя на кабинета Лена Бориславова, за да „събере доказателства“ за това и „да го арестува“. По думите му Рашков, и без да е шеф на КПКОНПИ, има достатъчно власт да го разкрие, арестува и унищожи.

„Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с „Продължаваме Промяната“. Затова ме арестувайте поне за 24 часа“, пише той.

Ето целия пост на Слави Трифонов:

„Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен – аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации – „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“.

Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия „7 дни“, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията – аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия.

Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.

Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с „Продължаваме Промяната“. Затова ме арестувайте поне за 24 часа“.