Бенатова : Мутафчийски ме посрещна с думите : Ти от таксито къде си тръгнала да се връщаш? Статията е обновена с още по-скандално Видео :

27
104163

Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост.

Но не отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора. И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:“Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?“.

15869326921
Снимка : Епицентър

Миролюба Бенатова, Фейсбук – за интервюто й с шефа на НАЩ ген. Венцислав Мутафчийски                                                                                                                                                                                              Капитан : Понеже се впечатлих, че даже и се възмутих от това отношение на генерал Мутафчийски към една жена и понеже тя пише, че си е замълчала и не му е отговорила, ще го направя аз.                                                                                                                                                                                                                                                   Господин Мутафчийски, мислите ли , че такова отношение и такъв език отива на мъж към една жена, да не говорим на един генерал! Правите впечатление на възпитан човек, но да Ви кажа за ръководител не ставате. Не ставате, защото когато Ви зададат неудобен въпрос се панирате и веднага се ядосвате, а да не говорим, че възпитанието Ви отлита някъде! А понеже сме мъже, ще го кажа направо : Я се връщай във ВМА и се скрий нацяло, че на хората им омръзна да ги плашиш! В критични ситуации се искат смели действия и обясняване и успокояване на хората! За това „Ходом марш към ВМА!


- Реклама -

27 КОМЕНТАРИ

  • Някой бе успял да хакне статията и да махне видеото. Даже моят ай ти специалист беше учуден. Видеото пак е качено!

 1. „Чудно ми е как може да се съвместява човещина с хуманност“ 😳?!… 😂

 2. Възмутен съм, че Бенатова направи интервю на толкова ниско ниво. Генерала просто ви отговори с метафора, която подсказва за интелекта на публиката.

 3. Дайте тогава да изберем Слави за президент и ….. Бог да пази България

 4. Не гледах цялото интервю, а само последната реплика на генералът, че ще умрат много хора. Същият този генерал, много преди извънредното положение, в интервю, казва че този вирус не е по страшен от обикновеният грип, за мен този човек, си е продал душата на дяволът. Най добре е повече да не се появява пред камерите, защото рейтингът му на голям специалист, и на авторитет все повече ще се срива.

  • Тази измислен генерал няма мозък колкото един ефрейтор! Абсолютен тупан, без креативност и благородство! Омразна карикатура на обществената сцена, а навярно и като касапин!

 5. браво на генерала така се прави и аз да съм по същия начин ще и отговоря

 6. Капитанчета, партизанчета, анономни и прочеи …, всички сте драскачи. На ГЕНЕРАЛА може само да му миете краката и целувате ръцете. И на ЩАБА.

  • Как разбра, че съм анонимен, като съм си сложил името и снимката бе тулуп. Крака можете да миете и даже дупета да ближете само Вие герберастите!

 7. Мутафчийски е събирателен вариант за стила на работа в тази конкретно болница. Страх, страх и далече от представите за човешко отношение и компетентност. Просто един страшен страх. Мястото му е именно там, в болницата му… Дълги години имах пълен достъп до услугите им като цивилен служител. Запомних единствено усещането за страх и безнаказаност по силата на слабото съпротивление. Трябва да си не просто смел, а безразсъдно упорит и смел едновременно, за да говориш с такъв … в качеството си на жена и не само, поздравления! Дори да е само за това, за интервюто..!

 8. Въобще не съм съгласен! Гледах интервюто с Мутафчийски и смятам, че се държа много адекватно. Отговаряше си много правилно и точно на въпросите. Въобще не е обиждал Бенатова, а дори тя на моменти тръгна да го провокира с рейтинги, проценти, … дори намекна във въпросите си за амбиции в политиката. На моменти тя дори не знаеше как да разговаря с него. Заби в интервюто си. Редно е когато се е подготвяла с въпросите си, да обърне внимание, че Мутафчийски не е елементарна личност, на която ще пробутва елементарни и неадекватни въпроси. Имаше 1-2 въпроса на които Мутафчийски правилно отговори, че дори не са за него. Той много добре разбра къде води на моменти този безмислен и безинтересен разговора по зададените му въпроси и много правилно си стана.
  Подготвяйте се добре и преценяйте правилно човека на който задавате въпроси!

 9. Къв генерал е тоя бе,аз съм лежал в неговата мафиотска болница,такива мошенници не съм срещал никъде,тук таме там се намира някой свестен ,обаче този направо да се разжалва бързо ,да облича една нощница и бегом нс 4 ти км.там му е мястото на тази подлога на тиквоча.

 10. ДЛЪЖНОСТТА НА ЛЕКАРЯ НЕ БИВА ДА СЕ СЪВМЕСТЯВА С ПОЛИТИКАТА.НАД 20 ГОДИШНИЯ ПРИЯТЕЛ НА ББ доктора Мутафчийски блюдолизеца на търнаците на татото ББ се докопва до ВМА и генералски пагони благодарение на тази престъпна дружба.Сестри и братя ,ще ни поставят в принудителна изолация,ще съсипват психика икономика и живот докато не прилапат големите пари,после ще дезертират от България.Само ние може да ги спрем!!!

 11. Този няма човещина и говори като г-н Борисов съдържанието му срещу една дама не трябваше да е по този начин боклук долен

 12. Това, което казва Бенатова не се чува – може да си заявява каквото си иска – и защо на нея трябва да вярвам

 13. Недостойно държане на достоен специалист-предполагам, че поне това е, лицето Венцислав Мутафчийски! С това държане оплювате пагона си господин генерал и ценза си господин професор. Не ставайте говорител и лакей на мафията и на безумните, безродниците и алчни политици, ще се погубите сам с това!

  • За този винаги съм си мислела, че има нещо олигофренично в него. Може би породено от театъра, в който е принуден да участва. Но това си е мое мнение, не споря.
   Безспорното е, че поведението му не е мъжко.
   Ти си поставен на позиция да вземаш тежки решения, а се държиш като баба от турски сериал. Играеш с емоциите на хората, наплашваш ги, обиждаш се, изобщо … Детинщина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук