Българите в Англия излизат на протест пред Посолството ни срещу безхаберното управление, което ги прогони на гурбет!

0
33580
posolstvo v london

МЕГА ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ И ГЕРБ!

Българите във Великобритания ще поискат ОСТАВКА и СЪД за Борисов и правителството на ГЕРБ на 30-ти юни 2018г. пред Посолството на Република България във Великобритания от 11:00ч до 16:00ч (UK time)

bdenie
снимка : нюз бнт.бг

186-188 Queen’s Gate, Kensington, London SW7 5HL

НЕКА ВСИЧКИ БЪДАТ В ЧЕРНО, НЕКА ВСИЧКИ ДА БЪДАТ В РЪКА СЪС ЗАПАЛЕНА СВЕЩ! – ТРАУР ЗА ПОГУБЕНИТЕ ЖИВОТИ, ЗА ИЗГУБЕНИТЕ МЕЧТИ, ЗА ОТКРАДНАТОТО БЪДЕЩЕ, ЗА ПРОКУДЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА ЗАГИВАЩАТА НИ РОДИНА!!! Това пишат във Фейсбук организаторите на протеста.                                        Капитан : В това, че много млади Българи напуснаха страната за да търсят нормален живот и препитание в чужбина никой не се съмнява. Проблема, който от известно време ме тревожи лично мен е, че на Терминал 2 се заформя втора опашка! Първата е от години и е на хора на наемния труд, тоест работници и служители, които заминават за бял хляб-макар и не лесен! Втората опашка, която набира скорост е на дребни търговци и малки бизнесмени, които бягат от „вилата“, която държавата им е сложила на нежните вратлета. Примерите с разминаванията в условията за бизнес в България и в Европа са фрапиращи! Там се прави всичко за улесняване на дребошляка, докато тук той е притиснат от идиотски наредби, които имат за цел да го мачкат за удоволствие на чиновници, а може би и за „куче касичка“ на същите! Кажете ми уважаеми читатели Вие познавате ли някой, който да е успял в живота като е работил по 8 часа на ден и е почивал в събота и неделя? Аз не

сервитьор
снимка:24часа.бг

познавам. В Щатите се хващат за главата като им разказах, че при нас има изискване от Инспекцията по труда за графици и стриктно следене за 8 часа работа. При тях договорите са също за 8 часа, но от там нататък ако искаш може да работиш допълнително, като ставката на час се вдига с 50%. Не ми повярваха, че за да почне работа младеж не навършил 18 години у нас се искат 11 документа! В Европа прословутата ХАСИП система за отваряне на заведение отдавна е отпаднала, но у нас все още е на почит като Библията. В Англия например за сефте чуха, че трябва да има термометри в хладилници и фризери и всеки ден да се описва в книга тяхното показание-санким ще е различно! Не можаха да разберат и защо у нас всички стокови разписки за закупена храна трябва да се преписват в журнал вместо да се съхраняват в папка? Европейците не могат да проумеят как може работодателят да не ти плати заработеното? При тях никой и не си помисля за такова нещо, защото властите ще го разплачат! Да продължавам ли? Най лошото е, че тези неща се знаят от управляващите и аз не разбирам безхаберието и тапигьозлъка им да не правят нищо по тези въпроси, чието решение забележете не иска Пари! Само малко да си размърдат кайсиите и да свършат нещо полезно за хората! В противен случай протестите ще се увеличават, а може да се изразят и с бюлетини!                                                       Ангел Божидаров.