Робърт де Ниро : Тръмп може да унищожи не само САЩ, но и света!

0
32
niro[1]
Фрогнюз.

Утре се очаква да започне обсъждането на присъдата по съдебния процес срещу Доналд Тръмп за пари срещу мълчание. Съдебните заседатели трябва да решат дали Тръмп е виновен за фалшифициране на бизнес документи по случая с плащането на пари за мълчанието на порно актрисата Сторми Даниълс преди изборите през 2016 г.

Междувременно, пред сградата на съда в Ню Йорк, където се води процесът, се проведе предизборно събитие на кампанията на Джо Байдън. Актьорът Робърт де Ниро нарече Тръмп „клоун”.

„Обичам този град. Не искам да го унищожавам. Тръмп обаче иска да унищожи не само града, но и страната, а в крайна сметка може да унищожи и света.

Ние, нюйоркчани, го търпяхме, когато той беше просто поредният мръсен измамник с недвижими имоти, маскиран като голяма фигура, дребен плейбой, който си проправи път в таблоидите, преструвайки се на говорител – говорител на самия себе си. Клоун!

Но този град е доста гостоприемен. Има място за клоуни – хора, които правят луди неща по улиците. Това е част от града, част е от културата. Но не и човек като Тръмп, който в крайна сметка може да управлява страната.

Това няма да стане”, каза актьорът, съобщи Нова тв.


ADS