В Кремъл разбраха че НАТО, ще защити Украйна и почнаха ред сълзи, ред сополи, ред заплахи!!!

0
132
United Russia Party General Council Commission on International Cooperation and Support for Compatriots Living Abroad
Нюз.бг

Русия отправи предупреждение към Запада за планираната доставка на изтребители F-16 в Украйна от Белгия тази година, пише „Нюзуик“.

Москва ще възприеме доставката на самолета като „сигнално действие“ на НАТО „в ядрената сфера“, каза руският външен министър Сергей Лавров в интервю за държавната информационна агенция РИА Новости, публикувано в сряда.

Забележките му идват, след като Белгия обеща във вторник да достави първата партида F-16 на Украйна тази година. Двете нации подписаха споразумение за сигурност тази седмица, което включва доставка на общо 30 изтребители, произведени от САЩ.

„Опитват се да ни кажат, че САЩ и НАТО няма да се спрат пред нищо в Украйна“, каза Лавров. „Въпреки това се надяваме, че руско-беларуските учения за използване на нестратегически ядрени оръжия, които се провеждат в момента, ще вразумят нашите противници, като им напомнят за катастрофалните последици от по-нататъшната ядрена ескалация.

Капитан : Ескалацията я направихте вие, като нахлухте в чужда държава, нагъл ватник нещастен!

Лавров добави: „Тези самолети ще бъдат унищожени, както и други видове оръжия, доставени от страните от НАТО на Украйна“.

Капитан : Като си ербап, че ще ги унищожите, що ревеш бе рубашок ?!?


ADS