Москва потъна Путин е бесен! Заслужавате разстрел! – крещял той на генералите си!

0
56
vladimir20putin 81
Източник : Фрогнюз

Заслужавате разстрел! Ако бяхме във времената на Сталин, вече щяхте да сте мъртви или в Сибир! – крещял миналата нощ Путин на генералитета и адмиралите от ВМФ на Русия. Опозорихте руската армия и руските военни традиции! – не спирал да нарежда президентът след като украински ракети потопиха емблематичния за руската страна крайцер „Москва“.

Господарят на Кремъл изпаднал в истерия, защото по необясними причини, нито една система на противовъздушната отбрана не се е задействала, коментира директорът на New Geopolitics Research Network Михаил Самус, цитиран от различни медии.

Флагманът на Черноморския флот бе символ на мощта на руските въоръжени сили, който Путин неведнъж е изтъквал с гордост. Това му бе отнето и той е бесен. Пълна мистерия е, защо не са реагирали комплексите С-400, с които Русия толкова се гордее.

Те са могли да неутрализират украинските ракети, но това не се е случило… Не е ясно също, колко души от екипажа са се спасили. На борда е имало над 500 души. Различни източници твърдят, че засега са открити около 50 оцелели моряци. А останалите? Веднага е започнало разследване.

Очаквам наказателен удар, който може да се изрази в ракетен удар върху емблематичната за Киев централна улица „Крешчатик“, допълва Самус. Според него в момента руският президент се намира в задънена улица, чувства се унизен от украинците и предаден от своите военни и разузнаването.

В същото време Михаил Самус смята, че ако Кремъл извърши подобен акт, то Киев също е в състояние да отвърне подобаващо. Украйна разполагала със стратегическо оръжие, с което не е трудно да се порази Москва.
Всичко това би довело до ескалация на войната с непредвидими последици.

Путин не пропусна да заплаши Финландия и Швеция. Ако те бъдат приети за членки на НАТО, моментално ще се окажат на фронтовата линия, закани се руският президент.