ИТН отряза ВМРО за коалиция, било срам, а Каракачанов бил „онзи с торбичката“!

0
4
Slavi Trifonov 7 81
Източник : Флагман.бг

Партията почти сигурно ще се яви самостоятелно на вота

„Има такъв народ“ ще се яви самостоятелно на изборите. Това обяви депутатът Станислав Балабанов, който е един от най-близките до лидера на партията Слави Трифонов. Само преди ден, ИТН получиха покана от ВМРО за съвместно явяване на вота.

Според войводите на Каракачанов трябвало да де постигне обединение на патриотичните партии, а ИТН и ВМРО имали много допирни точки. Една от тях, например, била темата „Македония“. ВМРО подадоха ръка и към партията на Стефан Янев. Засега нямат отговор от бившия служебен премиер, но Станислав Балабанов ги отряза много бругално.

”Как си ни представяте до Каракачанов с торбичката?!”, каза той, с което даде да се разбере, че подобна коалиция е невъзможно. ИТН, според последните социологически проучвания, е на ръба за влизане в следващото Народно събрание.

Предвид демонстрираното до момента от Слави Трифонов може да се предположи, че трудно ще създадат коалиция с която и да е партия, не само с ВМРО. ИТН по-скоро ще разчита на харизмата на Слави, за да си възвърне поне част от загубения електорат.
Капитан : Надеждата крепи човека но тук всяка надежда оставете! ИТН приключи!