Господин Доган, така не са дерибействали и турците през османското робство!

0
ivan bakalov bul 1
Източник : Фрогнюз

За съжаление много хора се чувстват собственици на части от крайбрежието. Не може да има частна собственост на морския бряг. Това е държавна собственост. Какво си мисли Доган?! Хората насрочиха в събота в 9 часа масово посещение на този плаж. И може няколко стотин души да отидат.

Това каза журналистът Иван Бакалов по  ТВ 7/8. Как ще ги спре Доган, с пушки ли? Възможно е тези хора да са били в НСО и после Доган да ги е взел на заплата. НСО пък отрече. Това е безобразие, да си загради плаж и да каже: „Няма да влизате тук“. Колкото може повече хора да отидат на Доган на плажа. Той не е негов. Този човек си мисли, че ще векува. Вместо душата да му се възвиси, той вижте какви Сараи прави.

Борисов се огъва под общественото мнение. Той от Мутафчийски зави към Мангъров. Утре може да се отметне.

Борисов има симпатизанти сред журналисти и репортерки. Още като главен секретар го превъзнасяха. Едни топ журналистки го превъзнасяха. Първа, трета, пета страница бяха с него. Има върли фенове сред интелигенцията. Актьора Мутафчиев е такъв. Те им дава сигурност като властови човек. Има искрени фенове и сред журналисти, гледат да клепат неговите противници. Това е супер гадно. Когато се появи критик на Борисов, го съсипват. Има и т. нар. клакьори, които при трудна ситуация излизат по списък. Може ли, излиза запис, на който се чува за Цвета Караянчева: проста, кърджалийска п…. Наеб… съм ги с 200 за европейски лидери. Има заплаха, че ще щял да изгори Елена Йонева.

Той еднолично решава това или онова. Излиза запис и снимки и в този момент, да излезеш да обясняваш как имаме късмет с Борисов и пасва на народопсихологията, значи или искрено си заблуден, или нямаш чувствителност, или си един от клакьорите. Има едни, които крякат непрекъснато. Но не е възможно в този момент да обясняваш колко е логично той да е лидер.

Харалан е в унизителната позиция на Харизанов. Той каза така: „Имаме късмет с Борисов“. Спомням си как Борисов се възмущаваше нямало овчари, а те тръгнали АйТи специалисти да стават.  Говорим за човек с биполярно разстройство.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук