дом Политика В.Симеонов : Ще реша проблема в Росенец! Капитан : Който забъркаха твоите...

В.Симеонов : Ще реша проблема в Росенец! Капитан : Който забъркаха твоите съветници и ортаците ти от Герб!

0
479
7f9e3c5fbcf240f13c04b9fd3c97a2a91

Лидерът на НФСБ: Развитието по казуса с Росенец е в нашите папки. Скоро чакайте!

Проблемът с Росенец се превърна в политическа дъвка, а за някои се превърна и в политически трамплин. Това коментира в Бургас лидерът на Национален фронт за спасение на България /НФСБ/ и зам.-председател на Народното събрание  Валери Симеонов.

„Развитието по казуса с Росенец е в нашите папки. Засега няма повече да Ви информирам, но чакайте скоро! Ще си завършим мандата и ще решим проблема с Росенец. Вече го решаваме!”, категоричен бе пред журналисти Валери Симеонов.

Според него, когато последователно се търси разобличаването на една корупционна сделка и решаването на един проблем, това се постига, коментира Грамофона.

Симеонов е на мнение, че тези, които са „вдигали шум” през миналото лято на Росенец, за съжаление са използвали казуса като чисто политически трамплин, разчитайки на протестите на жълтите павета.

„По някакъв чудодеен начин те търсеха да се изстрелят във властта по късата писта, включително и някои общински съветници от Бургас. Решиха, че това е моментът, в който могат да скочат във властта без избори.

Капитан : Трогателно е как Симеонов, ще разрешава проблем в чието забъркване участваха и неговите съветници от НФСБ! Същите гласуваха чинно заедно с ГЕРБ предложението на кмета Николов за подаръка на общинския път на Ахмед Доган. За това разбира се Симеонов не обели и дума! И как да го направи, като е ортак на Борисов и ГЕРБ? Ние от Капитан с голям интерес, ще следим как до края на мандата Симеонов, ще разреши казуса, който забъркаха неговите съветници! И на изборите, ще му припомним обещаното!

 


ADS