Южното Черноморие е чисто от ковид и е в очакване на туристи!

0
1623596873879631
Автор :Емел Махмуд Флагман.

Само 13 положителни проби са регистрирани през цялата работната седмица в Бургаска област

Ако искате безопасна лятна почивка, изберете Южното Черноморие за вашата ваканция. Бургаска област спокойно може да се похвали, че е чиста от коронавирус, сочат данните на Регионалната здравна инспекция за последната седмица.

Едва 13 случая са регистрирани за периода 7-10 юни в региона, показа проверка на Флагман.бг.

В понеделник, 7 юни, положителните проби са 3 – две са в община Бургас, една в Созопол. На 8 юни са регистрирани пет нови случая, 2 от които в Бургас, 1 в Несебър, 1 в Камено и 1 в Поморие.

На следващия ден – 9 юни, има нов спад. 4 са положителните проби – 2 в Бургас, 1 в Созопол и 1 в Поморие. На 10 юни само един-единствен тест е с положителен резултат. И той е от община Карнобат. Според данните на Единния информационен център на 11 юни в региона са регистрирани 4 случая. А във вчерашната статистика Бургаска област изобщо не фигурира.

Броят на жертвите за цялата седмица е 3.

Страната ни вече се връща към нормалния начин на живот. Очаква се в следващите дни да паднат още ограничения, въведени в борбата срещу коронавируса.

Въпреки мрачните прогнози на синоптиците за поройни дъждове и гръмотевици, времето по Южното Черноморие е прекрасно за плаж. Морето е чисто, плажовете са в очакване на туристи. А и регионът предлага всякакъв вид туризъм за всеки вкус.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук