Волът, като рине понякога си го хвърля на гърба!

0
article 616e18fc ce6a 4161 9df2 cc68246b751f1

Волът, като рине понякога си го хвърля на главата! Същата работа се получава и сега у нас. На времето диваците от индианските племена са стреляли с лъкове и стрели срещу „Железния кон“, тоест влака, защото не са знаели какво е и дали няма да ги ухапе!

Сега съвременните плоскоземни и предимно необразовани антиваксъри изписаха „дисертации“ във фейса по темата ваксини без хал хабер да имат от медицина! Въпроса е защо го правят?

Защото, когато някой напише, че няма да се ваксинира веднага подобните му го аплодират все едно е спечелил Тур дьо Франс.

Да не дава господ на някой да напише, че ше се ваксинира!!! Веднага следва : Овца, тъпанар, набий си 10 ваксини, отивай да умреш…и други подобни дивашки реплики!

Това категорично доказва, че агресивната посредственост е присъща на по-ниските слоеве на обществото, тоест по-необразовани и по-прости плоскоземни индивиди! Само, че всички специалисти твърдят, че докато не се постигне 70% сбор от ваксинирани и преболедували няма да изгоним вируса!

Това означава, че ще сме в криза още дълго време за разлика от други страни!       И всичко това само за 5 лайка повече, защото аз не вярвам, че може да има човек който вярва , че :

1. Бил Гейтс иска да го чипира за да го следи колко ракии пие на вечер и кога си ляга с комшийката!

2. Че самолетите вместо да качват туристи и да им взимат парите, качват отрови за да ни уморят и после самите те да търсят на кой баир сер@т гладните!

3. След като стотици милиони се ваксинираха и са живи и здрави някои диваци  да лъжат, че някой умрял от ваксина!

Тези неандерталци не разбират, че колкото повече плашат хората да не се ваксинират, толкова повече ще се бави възстановяването на икономиката! Ерго, волът като рине си го хвърля на гърба!                                                                                                                                        Вуйчо Страхил.                                               P.S.  Знам, че сега много антиваксъри, ще ми се разсърдят, но хората, които ме познават знаят, че не цепя басма на никого и не ми пука да си казвам мнението! Още повече, че нямам никакъв личен интерес, а само се ядосвам за забавянето на дългата криза! Дами и господа антиваксъри, псувайте ме колкото си искате, но се замислете за вола!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук