Тракийският лидер Тодор Ангелов недоволен заради намалено финансиране!

0
maxresdefault1

Тракийският лидер Тодор Ангелов изрази недоволството си от намалено финансиране за дружеството, което представлява – „Екзарх Антим I“.

„Във вторник най-голямата, най-активната и най-старата бургаска организация беше вероломно ударена в гръб от общинските съветници“, написа той във Фейсбук, коментира Черноморски фар.

Ангелов визира сесията на Общински съвет – Бургас, когато по предложение на Владимир Павлов 5000 лева от общинското финансиране за организацията бяха отнети и разпределени между други НПО-та. Общинският съветник изтъкна като причина, че Ангелов възнамерява да прави политическа кампания с парите. 5000 лв. бяха отнети и от НПО-то „Астика’.

„Да организираш такава пошла сценка, за да се опиташ да очерниш и обезкървиш най-авторитетното Тракийско дружество не си заслужава. И всичко това за едни смешни 5 000 лв. на фона на 340 000 000 лв. общински бюджет“, пише още той.

Ангелов добавя и че още днес ще приеме едно от многото предложения, които имал за участие в изборите.

Капитан : От наш източник разбрахме, че Тодор Ангелов е в близки отношения с п.п. „Възраждане“ на, която общинският съветник Владо Павлов беше областен координатор. Преди няколко месеца обаче Павлов и Костадинов си казаха сбогом и сега съветника реши да му го върне!

Лошото е, че прекара Тракийското дружество Екзарх Антим Първи, което няма никаква вина за политическите ежби! От Герб пък с удоволствие подкрепиха колегата си съветник Павлов, защото те пък създадоха паралелно тракийско дружество в Бургас, ама с техен човек за председател!

При 500 000 лева от бюджета за НПО-та, част от които са семейни и приятелски кръгове създадени само да сучат от общината пари, да орежеш 5 000 лева на Тракийците си е чисто отмъщение!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук