12 C
Бургас
понеделник, април 19, 2021
- Реклама -
дом Общество Борисов : Който иска да отиде на ресторант, но да знае, че...

Борисов : Който иска да отиде на ресторант, но да знае, че пандемията върлува и отнема човешки животи!

0
0000469897 article21

„Март месец е критичен, но винаги съм казвал, че разчитам на самосъзнанието на българите. Да, нека си работят ресторантите, който иска да влезе, да хапне или да отиде на празник, но да знае, че пандемията върлува и отнема човешки животи“, това предупреди премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Чирпан.

По думите му, това, че отварят ресторантите, не значи да тръгнат всички и да се заразят. Внимание, дистанция, ум – да минем и март месец и с идването на пролетта мисля че ще е по-лесно, смята Борисов.

У нас всичко работи – учениците учат, фитнеси, молове, магазини работят, заяви той, като даде пример със съседните ни държави като Гърция, където действащите мерки са по-строги.

Той обяви, че се очакват още 50 000 дози ваксини тази вечер.

„Вчера са ваксинирани 16 000 души. Създали сме организация новите дози да се доставят още през нощта, за да може и утре ваксинацията да продължи. Полагаме огромни усилия на минутата да ги разкараме“, увери премиерът.

Според него най-важното от изборите е след това да се създаде стабилна държава.

„Трябва да минем 3% от БВП. Само това ще оправи дефицитите в икономиката. Това трябва да бъде в съзнанието на всеки политик, който казва, че милее за държавата – как да върнем тези 3%.“, заяви Борисов.

 

 

 


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук