Това е тайната на крехките и сочни свински пържоли, топят се в устата!

0
511
1670916888 svinski purjoli s med na furna 35493bf93e943af68852afd9c1e68232 1000861
Сочни пържоли за Коледа! Готвач.бг

Зимата и студеното време карат хората да поглеждат към малко по-тежки храни. Най-чудесното месце за този сезон без никакъв спор е свинското. 

В следващите редове ще ви разкрием каква е тайната за направата на вкусно, сочно и много крехко свинско месце, гарантираме ви, че буквално ще се топи в устата ви.

Най-ключовият момент за това е специалната марината, която наистина кара ястието да се превръща в изкушение за сетивата. Такива пържолки може да поднесете на всяка трапеза, подходящи са дори за коледната празнична маса, където ще се съберете с цялото си семейство.

Рецептата идва от Теодора Титова и е качена в социалната платформа „ТикТок“.

Тя показва стъпка по стъпка как точно да приготвим свинското, за да се превърне във вкусно ястие.

Ето и съставките:

Продукти:

800 грама свински врат
3 супени лъжици Меласа Пасифлора
40 мл соев сос
2 супени лъжици горчица
30 мл сок от лимон
20 мл мазнина ( зехтин, олио)
1 супена лъжица червен пипер
1 супена лъжица чесън на прах
½ чаена лъжица черен пипер
1 чаена лъжица сух джинджифил
щипка сол
розмарин


ADS