Слави Трифонов с агресивен коментар след речта на премиера!

0
732
9924341
Източник : Пловдив 24бг.

Слави Трифонов „унищожи“ Бойко Борисов с коментара си в социалната мрежа Фейсбук. Plovdiv24.bg го публикува без редакторска намеса:

Днешният ход на Бойко Борисов е като да играеш шах с каратист – ти местиш фигурите, а той рита дъската. Всъщност и на децата е ясно, че Бойко Борисов се е вкопчил във властта като удавник за сламка и прави всичко възможно, за да организира той следващите избори. Каквито и да са те. А истината е следната:

– за прилагането на решенията от провелия се референдум през 2016 година не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 

– за спирането на корупцията и налагането на почтеност и справедливост в съдебната система не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 

– за ограничаването на правата на главния прокурор не е необходимо Велико Народно Събрание, а Обикновено Народно Събрание. 

– а ако е необходимо Велико Народно Събрание, не бива да го свиква министър-председател и правителство, и парламент, които тотално са загубили народното доверие. 

Така че изводът е прост и ясен: 

– оставка на това правителство, служебно правителство и предсрочни избори!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук