Славчо и ИТН се самоубивт политически!

0
4
articles 5564cd59940f02cd89053340850a16ac1

От дни по-активните членове на официалната група на ИТН са се заели усърдно да плюят по “ Двамата Веронци“, както аз наричам Харвардците! Горките, мислят си, че така, ще спрат Петков и Василев да им дърпат килимчето и избирателите!

Ало, шапшали , така става по-лошо за Вас, защото ядосвате и тези, които се колебаят дали да Ви ритнат канчето! А я докарахте до тук, защото с политическото си безхаберие и аджамийство вбесихте народа и го пратихте за трети път на избори!

С 65 депутата самостоятелно правителство щели да правят умниците!!! В коя държава има такава практика бе безхаберници???

И Петков и Василев не са Ви виновни, че Ви дърпат килимчето, просто профила на избирателите Ви е един и същ! Имате само един шанс да спрете свободното падане и той НЕ Е Учиндолския бастун да обвинява социолозите , че нищо не познават, защото вече е на четвърто място!

Това е поредната политическа простотия на дългия с, която само, ще накара всички социолози да му го върнат и умишлено да го забият по-надолу от РЕАЛНОТО му място сега! От 30 години съм в обществено политическият живот и имам доста опит.

Единственият изход на Трифонов и ИТН да спрат свободното падане е да дадат една честна и почтенна пресконференция, която да започне така :

„Уважаеми български граждани, благодарим Ви, че ни гласувахте два пъти доверие! Искренно съжаляваме, че ние не го оправдахме, но Ви уверяваме, че това стана заради нашата неопитност в политиката!

Уверяваме Ви, че сме си взели поука и този път, ще направим всичко възможно да участваме в съставянето на – явно коалиционно правителство което в дългосрочен план да демонтира системата на Герб и ДПС! Готови сме да подпишем следизборното споразумение с Христо Иванов, Мая Манолова и К. Петков и А. Василев на, които се извиняваме за нанесените обиди и поемаме ангажимента това да не се повтаря!

С уважение Слави Трифонов и слабият политически сценарен екип!!!“

Ако направи това, Славчо ще спре свободното падане на партията му и може да се задържи на четвъртото място! Ако продължи с високомерното си безхаберие, ще гледа вечерта след изборите светлините на Харвард, ама от към задната страна, или по-точно-изотзадзе! Тоест, ще отиде и зад тях, демек пето място!                                                                                  Ангел Божидаров.