Сергей Зайрянов : Национални предатели живеят в палати!

0
zayryanov
Сергей Зайрянов Снимка :Фейсбук
27 години… Като 27 мига от пролетта… Как върви времето… За някои върви., за други спря!

Преди 27 години на 04.02.1992 година Ахмед Доган предава списък от 38 страници и почти 1300 имена на наши агенти, работещи извън България. От тях 166 са служители на МВР, Държавна сигурност, Разузнаването и Военното разузнаване. Останалите са агенти на прикритие. Папката е на Живко Попов – бивш началник на „Отдел кадри“ в МВнР и бивш Заместник началник на Първо главно управление на ДС. Живко Попов – Стоян Ганев (външен министър по това време) – Ахмед Доган.
Това бяха живи хора, работещи за България и тия тримата Национални предатели ги унищожиха. Някои от тях в буквалния смисъл на думата… Другите „забравиха“ за България, защото тя ги предаде…! 

saraya v otmanli
Сараят на Доган в парк Росенец край Бургас! На 100 метра от морето не може да се строи!


Националните предатели заслужават само смъртно наказание… Да знаете някой от тия тримата да е наказан с „порицание“ поне? Не, няма наказани и няма и да има!
От тогава Националното предателство се счита за нормална политика, за „Евро-атлантическа“ политика и се провежда с пълна сила и последователност у нас. Възпитаваме безродници! Възпитаваме поколение, което презира България. Какво ще чакаме от това поколение?
Самоубийството на един народ започва с малки „пропуски“ и завършва с изчезването му. Пропуснахме да накажем националните предатели, пропускаме да накажем крадците, корумпираните, наглите измамници и властитутници… Мълчим… Нашето мълчание ги прави нагли и силни! Ние ги поощряваме с мълчанието си! Простотията стана норма. …“По – умния отстъпва…“ означава, че простака настъпва! Докога ще настъпва? И до къде?                 Сергей Зайрянов   Фейсбук.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук