Протестно писмо до Б.Борисов от организациите на Герб в София и Бургас!

0
thumb 910x0 gerrb1

Скъпи софийски и бургаски гербери, да си отмъстим на Бойко! Дето махна Данчето и Митко! Не, че и ние не гласувахме, ама нали така сме си свикнали-ТОЙ мисли за нас и вместо нас, а ние без да мислим гласуваме каквото му хрумне и каквото ни каже!

То ние от слугинаж вече не можем и да мислим, то няма и с какво, ама сега е момента да излезем от амнезията! Призоваваме всички гербаджии да не си мръднат пръста по време на кампанията!

То не, че досега сме правили нещо, щото те олигарсите, корпорациите, държавния апарат, че и „Органите“ на…сещате се и пачките , вършиха цялата работа! Нито един глас за Герб на изборите в София и Бургас, щото някой друг град може да ни изпревари!

Така или иначе, ще ги загубим предстоящите избори и Бойко, ще ни обяви за виновни и некадърни, защото ТОЙ не може нито да е виновен, нито да греши! Ще ни махне всичките и ще остане сам като, Човекът партия!

Ще си пие кафето с Царя партия, а ние, ще трябва нещо да работим! Ама тия гадните чалгари искат да ни изчегъртат и ще трябва да се простим с бюрата на които спахме!

А като гледаме Христо Иванов няма да ни назначи на плажа в Росенец, нито оная Мая, ще ни пусне в администрацията! Така, че пред неизбежното падане на крепостта нека да ритнем канчето и шкафчето на Божеството! Така де, няма само ние да страдаме!

От група покрусени гербери!

PS : За да не се побърка някой гербер искам да кажа , че статията ми е в раздел Хумор! Ама не се смейте много, че…!

Вуйчо Страхил.


- Реклама -