Полицайката помагала на Семерджиев : Съвестта ми е чиста, а всички ще си сърбате попарата!

0
347
orig1 5
Източник : Дир.бг

Полицайката от Първо РПУ Симона Радева, за която вчера стана ясно, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след катастрофата, при която отне живота на две млади жени, обяви с публичен пост в профила си в социалните мрежи, че се надява в най-скоро време истината да излезе.

„След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило!

Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!“, написа Радева и изтри всичките си снимки в профила, като скри и контактите си.

Думите на полицайката обаче предизвикаха гневната реакция на стотици потребители, повечето от които й отговориха просто да си мълчи.