Писмо до Левски!

0
460
васил

Скъпи, Дяконе, днес почетохме твоята кончина. Не те титулувам, защото знам, че си казал „То, ако е за цар – ние и сега си имаме султан“. И при нас сега е същото, Дяконе. Изгонихме оня шапшал Царя и си избрахме Султан. Хем по конституция с избори, хем  по проституция с 50 лева на глас! Ония горе всеки ден въртят мнението си по всички въпроси, които застрашават свещения мандат.То да бяха завъртели палачинката да ги пуснеш в Мастършев, ама те направо завъртяха пумпала и сега ще ги водим в Джендършев.
Хубавото Дяконе е, че имаш последователи. Сега ще проверяват далаверите при приватизацията, нищо , че има изтекла давност и по закон не могат да ги пипнат-важното е шум да се вдига! Е, още не сме чули някой да се е притеснил, ама щом Гешев  обеща, трябва да вярваме! То, тукашните рибари казват, че от цаца паламуд не става, ама аз вярвам. Даже мисля да помагам със списък на юнаци, дето са били само на заплата, пък сега имоти за по 5 милиона имат, ако ме питат, де? Иначе що да се натискам, като ще остане глас в пустиня.
Да знаеш, че сега сме много стабилни. Даже вчера затвориха два дюкяна за риба за неиздаване на касови бележки. Е, оня с комините край Бургас, дето ни трови и прави оборот по 10 милиарда на година, никой не го проверява, ‘щото горкия е на загуба, а може би и защото играе тенис със Султана. Само не съм съгласен с тебе, Дяконе, че който вземе даже и малко от народната каса му се полага смърт. Ми то, няма да остане жив елит у нас бе, джанъм. То един не малко, ами направо ухапа цялата парса от субсидията и я сложи на отговорно пазене в своята фирма, ама няма да го казвам да не си помислят хората, че съм злопаметен, а и да не обиждам „Вицето“. Да знаеш, че днес голяма част от тези, които ни окрадоха, ще те почетат с венци и цветя, а после прибирайки се по кабинетите, ще продължат с далаверите! А някои направо, ще отидат в кръчмата да се почерпят от радост, че сега те няма.

ачо
Ангел Божидаров

Сега си мисля кое ще да е по-добре. Да си стоиш там горе и да не се ядосваш, или да се върнеш и да хванем „калъча.“ Ти си решавай. Ако решиш да се върнеш, гледай да е по Коледа. За да извикаме вместо „Христос Воскресе“ , „Дякона Левски Воскресе.“ Да видиш, как половината ще се „изпуснат“ и онемеят от страх, а другите ще хванат към Великата Българска ограда. Пък ние когото хванем – бой, вазелин и възрожденска музика!
С дълбок поклон : Капитана


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук