Митинг-концерт на Орлов мост вдига нов голям бунт срещу властта днес!

0
154
orig1 1
Източник : Флагман

Можещи хора в България има и те не се казват Бойко Методиев Борисов или ПКП, категорични са организаторите

Голям протестен митинг-концерт има амбициите да събере десетки хиляди на Орлов мост днес. Строежът на сцената започна тази сутрин, видя репортер на „Флагман“.

Митинг-концертът е под надслов „Бъдеще за младите, бъдеще за България”. Това е събитието, което ще обедини и подкрепи младите хора на България за по-добро бъдеще, съобщават организаторите във „Фейсбук“.21d10b36fe6250f2465fd9297cb5571a1

“На 27.09 ще бъдем заедно с всички артисти, предприемачи, общественици, интелектуалци и активни граждани, които са лицето на България през света и които не се страхуват да застанат с лицата си срещу безобразното управление на страната. Хората, които оставят позитивната следа след себе си, които са светлият пример за своите сънародници и съмишленици. Хора, които са успешни въпреки държавата. За активно гражданско общество, за граждански контрол и общонационално обединение в името на бъдещето на България!

Поканете всички ваши близки и приятели тази неделя 27.09 от 16.00ч на Орлов мост!

Целта на събитието е да съберем поне 3.5% от всички Българи (65% от всички граждани на България заявяват, че подкрепят протестите) Заедно на едно място, в един ден и да покажем мащаба на готовността да отстояваме демократичните ценности и европейско бъдеще на България.

Времето вече е на младите и с присъствието си на митинга-концерт заедно ще кажем “Да” на промяната, която толкова силно очакваме от 1989 г. насам. С нас ще са знакови рок-групи, рапъри и изпълнители от различни поколения.

30 години преход стигат! Време е да влезем в 21-ви век. Заедно. Обединени като нация!
Оставка, а след нея модернизация на държавата, която е възможна, защото можещи хора в България има и те не се казват Бойко Методиев Борисов или ПКП!”


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук