Кой спечели и кой настъпи мотиката в парламента?

0
61
1636933542 clipboard231
Колаж : БГНЕС Източник : Днес.бг

Кой спечели и кой се прекара?

Герб си задържат пониженото ниво и, ще са на кантар с ПП за първото място, но дори и да спечелят няма да има с кой да съставят правителство!

ПП определено позагуби привърженици, но глупавото и безсмислено сваляне на председателя на парламента май, ще отрезви доста хора и, ще ги консолидира около промяната!

ИТН май най – силно настъпиха мотиката! След, като разтуриха два парламента и свалиха председателя, хората на Слави се разбягаха, защото виждат, че кораба потъва! До сега бяха безполезни, а вече стават и вредни за обществото! Тук на кяр май е само дългия, но това е друга тема!

ДПС доказаха, че няма сила, която да спре любовта им към Пеевски с, което се капсулират само до собствения етнически електорат.

БСП се държа най-адекватно в коалицията и може да разчита на по-добър резултат нищо, че вътрешната опозиция се скъса да ги критикува!

Демократична България на последните избори слязоха на минимума на своите избиратели и сега или същото, или малко по-добро!

“ Изненадата“ Възраждане се готви за двоен резултат, но дали така мисли Янев?! Като се има предвид, че Янев е директно подкрепян от Радев, а президента все още има доста поддръжници и нищо чудно бившият служебен премиер да дръпне по-здраво килимчето на Копейкин!

И тогава най-изненадани, ще са възрожденците! Народът обаче е напълно наясно, че избори сега са абсолютно ненужни, а даже и вредни за обществото и може да накаже мераклиите за власт, които се интересуват само от това! Така постъпиха два пъти избирателите когато Слави Трифонов ги разкарва три пъти до урните без никакъв смисъл!

И накрая ми е много смешно, като говорят за купуване на депутати от ИТН! Защо да ги купуват-безсмислено е! Много депутати не само от ИТН знаят, че нови избори означават сбогом кресло в парламента, а доста от тях заплата от 6 бона без да се напъваш не са виждали! Е как да не подкрепят правителството???                                                                                                      Ангел Божидаров.