Класната на Тошко Йорданов се отрече от него!

0
3
toshko yordanov bgnes1
Източник : Фрогнюз

Класната ръководителка на Тошко Йорданов публично се отрече от него.

Стамена Димова, която е един от легендарните преподаватели на Националната гимназия за древни езици и култури (НГЗЕК) със статут на лицей към Софийския университет “Св. Климент Охридски“ не написа директно името на Тошко Йорданов, но заяви:

“Не че има някакво значение… Но днес, под небето се отказвам за първи път в живота си от свой ученик. Позорно е. Пред небето и съвестта си. Съжалявам да вска дума, която съм похабила пред него. Съжалявам. Отказах се”.

Публикацията на Димова е от 15-ти юни, когато ИТН събра нужните подписи и внесе заедно с ГЕРБ, ДПС и “Възраждане” искане за предсрочното освобождаване на Никола Минчев от поста председател на парламента. Гласуването беше вчера и бе прието от новосформиралото се мнозинство след излизането на “Има такъв народ” от управляващата коалиция.

Вчера Стамена Димитрова е публикувала и пост в подкрепа на Минчев, което навежда на мисълта, че отричането е именно от Тошко Йорданов.

Известен факт е, че ядрото на сценаристите на Слави Трифонов, сред които и лидера на ПГ на ИТН Йорданов, са излезли именно от там.