Кой се издъни за ЧРД на Путин с Кримския мост – генералите или делфините?

0
311
most krim21
Източник : Днес.бг

До вчера бункерът на Путин и Кримския мост бяха двете най-защитени съоръжение от всякакъв вид нападения. Бункерът трябва да пази Путин жив, а мостовото съоръжение в Керченския провлак бе символ на руската мощ, която го „върна“ към Русия. Дотук всичко бе според Кремълската пропаганда.

На 7 октомври Владимир Путин празнува юбилей – 70 години. Преди още да са затихнали тостовете в негова чест и пожеланията за безсмъртие и велики победи, Кримският мост бе взривен. Можем само да предположим, какви да били реакциите в Кремъл…!

delfini1

Мостът е имал 22 защити, пише сайтът Офнюз, цитирайки публикация на про путинското издание „Комсомольская правда“. В защитата били включени дори специално обучени делфини. На 5 юли т.г. експерти съобщават, че към тези защити са прибавени допълнителни системи за сигурност, последен писък на военните технологии.

На 17 август 2022 г. руският военен експерт Виктор Баранец заявява: „Украйна няма никаква възможност да се добере до Кримския мост. Няма нито един стратегически обект в света, който да е 100% защитен. Пентагонът не е 100% защитен, Белият дом не е 100% защитен. Врагът е хитър и коварен и през цялото време мисли как да надиграе защитниците на този или онзи обект.

Имаме предвид това и сме осигурили супер защита на Кримския мост. И непрекъснато чуваме как някой щял да го нападне. Всеки мечтае да счупи Кримския мост. Но искам да кажа: „Момчета, опитайте!“. Залагат на американския HIMARS. Но те все още не достигат до степента на ефективност, както биха искали. Украйна не разполага с такива средства, за да разруши Кримския мост“.

.
„Горещ“ подарък за рождения ден на Путин…

След него експерт по защита на специални обекти от 1-ва категория от ФСБ заявява, че мостът е защитен, както куполът на съвременните ядрени централи. Той е недосегаем, – категоричен е човекът от ФСБ и допълва, че дори американските технологии не са в състояние да стигнат до моста.

През юни обаче се заговори, че украинското разузнаване се е сдобило с техническата документация на моста. Как е станало това, не е ясно. Дочува се, че корумпиран висш военен, от кремълския кръг на Путин, е продал секретната папка на Киев. Така или иначе, Москва прикри скандала. И разпореди да се удвои и дори утрои защитата на най-важния мост. И тази заповед бе изпълнена, поне според доклад до Путин.

Е да, но на 8 октомври мостът бе взривен.

Олга Скабеева, тв водещата от канал „Россия 1“ възкликва ужасена: Гледам и не вярвам на очите си! Гледам и не вярвам. Сигурно трябва да предприемем нещо. Задължително. Нали?

Същата Скабеева препоръча в ефир да бъдат изстреляни ядрени ракети срещу Лондон, докато там са се събрали държавни лидери от цял свят за погребението на кралица Елизабет II…

„Бум“, Кримският мост се срина, а върхушката в Кремъл потъна в скръб.

В Крим цари паника.

Путин разпоредил пълно разследване на взривовете. Най-вероятно делфините ще го отнесат…!

                                                                                             Витали Роник