Караянчева за уволнената Десислава : „Като си юристка Оди ставай адвокат ма!“Ама наглата калинка скри истината!

0
1563351273 img 4542jpg1
Даже и гугутката се ядоса! Източник Днес.бг.

За да съм както винаги честен, ще кажа, ПКП не е казвала такова нещо, ама по нейните критерии “ Като не ти харесва метрото, Оди пеш бе“, би трябвало сега да каже това! Да, ама не!

Свикналите на държавната софра калинки на ГЕРБ ореваха орталъка, че ги махат! Мога ли аз да попитам у важаеми читатели, някой Ваш роднина без да е гербер да е назначен на ръководна длъжност а?

16209698051
Гугутката, която много работела, ама не е привлякла нито 1 евро инвестиции!
Всички ръководни постове са само за богоизбраните от Герб и това досега беше нормално, а сега новото правителство, когато слага професионалисти – рев, ама голям рев! Тя била довела много инвестиции…!
Като я питаха по БТВ кои чужди инвеститори е довела, момата каза, че няма чужди инвестиции по нейно време, ама нашите били 80 милиона! Значи аз ако отворя фабрика, или построя хотел това моме, ще си го пише като актив на службата и, че тя е докарала инвестицията!
Ми барем да ме беше хванала за бай хой, че да ме разкараш малко за да видят хората как докарваш инвестиции! Истинският рев е за бюрото и заплатите, които получават да си клатят …..!

  Ето и защо реве девойката – 461 хил. лв. за заплати на 27 души персонал.Иagenciq investicii zaplati e11f5d1                 И накрая ето големият морал на тая гугутка за който орева орталъка : В същият ден в, който са я изненадали отзад и са й връчили заповедта за уволнение, нашата гугутка е назначена веднага на друго място на яслата в Държавен фонд земеделие!!! Правилно прочетохте-В СЪЩИЯТ ДЕН!!! Само, че това височайшата калинка от ГЕРБ го скри и дума не обели в телевизиите в които ревеше!

И накрая да Ви кажа аз съм бил два пъти в Париж и в Мулен Руж, и на Плас Пигал, ама другарките там имат повече морал!  За това да се изчегърта целият мързелив, нагъл и лъжлив авангард на герберясалите!

Мулен Руж

Искаме почтенност и морал!!!                                   Ангел Божидаров.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук