Га ядоха кифтетата, тоест назначиха цялата си рода от калинки, ни риваха! Сега голям рев-ЩО?

0
orig1 7
Големият рев започна!

В политическата етика и традиция е прието едно ново правителство да има поне 100 дни толеранс. Няма как да приложим тази техника при служебното правителство, защото вероятно неговият живот е 100 дни, но би било редно да му се даде 10 дни толеранс. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев на извънреден брифинг на партията.

„За съжаление скоростта на радикализъм на служебното правителство е такава, че има теми, които изискват скоростна реакция“, подчерта той.

„Ние сме в ситуация, където правителството не е подложено на никакви форми на контрол, включително и парламентарен“, добави Дончев.

Капитан : Ами на какъв парламентарен контрол бяхте подложени Вие бе шапшал, като Боко не стъпи в парламента??? Не ти ли е малко нагло изказването???

Силно съм притеснен от това, което се случва последните 48 часа от управлението на служебния кабинет, продължи Кирил Ананиев – бившият финансов министър. kiril ananiev1

„През последните 24 часа без необходимия анализ бяха политически уволнени ръководители на възлови агенции – НАП и Агенция „Митници. Тези две агенции са кръвоносната система на финансовия сектор“, подчерта Ананиев.

Според него съкращенията са довели до голямо напрежение в системите на агенциите. По думите му това може да доведе до рязък спад на приходите в държавния бюджет.

Капитан : И как, ще доведе смяната на шефа до спад на приходите бе подлого??? А напрежение може да има само сред некадърните калинки!

Капитан : Като са се увеличили 2 пъти приходите, защо не актуализирахте пенсиите бе некадърници???

На времето СДС, като взе властта и смени 2-3-ма шефове и вестник Дума вдигна вой до небесата! И нали новите бяха неопитни и демократи се снишиха! След 10 дни пак сменят някой и пак голям комунистически вой! Ей така я карахме с плавен преход 30 години!

Трябва шокова терапия : Уволнение на всички калинки  на ръководни постове и поставянето на професионалисти, ама веднага и без сантименталности! Змията трябва да се смачка докато мърда! Така или иначе герберясалите, ще си реват, поне да е мощно и за кратко-да им спестим агонията! Когато ядоха кифтетата, тоест назначиха цялата си рода ни риваха!

 

 


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук