Канибализмът се настани в Кремъл. Кой сбъдна мечтата на изрода Чикатило?

0
433
chikatilo putin1

Каквото и зловещо нещо да извършат руски военни в Украйна, Путин винаги прехвърля вината на някой друг. Нерядко за кадри със зверства, пожари и трупове, от Кремъл първият човек в Русия заявява, че Русия води освободителна мисия, а пострадалите сами са виновни за съдбата си. А жертвите на войната в Украйна вече са над 200 хиляди!

На днешният ден преди 32 години е арестуван най-страховитият сериен убиец Андрей Чикатило, известен като „Ростовския канибал“ и „Ростовския изкормвач“. Доказано е, че е убил 53 души, но се предполага, че над 65.

Андрей Чикатило беше наречен преди години най-ужасният маниак не само в Съветския съюз, но и в света. Роден е през 1936 г. Като дете бил срамежлив и кротък. Връстниците му често му се подигравали, без да имат понятие, че обиждат „съветския Джак Изкормвача“. Започва да убива през 70-те години на ХХ век, а го залавят едва през 1990 г.

След години, пред съда Чикатило се оправдавал, че много от жертвите му не изпълнявали желанията му, крещели, съпротивлявали се и затова се наложило да ги умъртви. И понякога, понже бил гладен и любопитен (?), изяждал части от телата им. Така им показвал, че не са прави…

Чудовището Чикатило бил скромен учител, след това инженер, грижовен родител на син и дъщеря, любящ съпруг. Въобще примерен гражданин.

Такъв описва „Ростовския канибал“ и психиатърът д-р Александър Бехановски. Той пръв прави психо портрет на Чикатило. Но въпреки това, убиецът е заловен няколко години по-късно, защото разследващите не се отнесли сериозно към неговата оценка.

По време на съдебния процес изродът непрекъснато повтарял, че не искал да убива жертвите си, но те не го разбирали и се противили на желанията му? Едно 9-годишно момиченце отива с него в гората запленено от обещана вносна дъвка. Там е изнасилено и изкормено. Чикатило обаче не искал да става така, но детето започнало да пищи в един момент и се наложило да… Може би трябва да проявим разбиране към канибала и да уважим неговите „аргументи“? А и защото, биха казали волгиновци, Чикатило има друга гледна точка, която е редно БНР да излъчва. Наистина ли?

Загрижен за цяла Русия, Украйна, Европа и света президентът Путин им обещава нов ред, благополучие и освобождение от нацизма. Те обаче не са съгласни и отказват помощта му, защото нито са нацисти, нито имат нужда някой да ги „освобождава“. Това нервира Владимир Владимирович и той решава да накаже опърничавите, които не искат да проумеят, че им мисли доброто. Опитва първо с Грузия, от която си „отхапва“ парче.

 

След това си отхапва и Крим. На 24 февруари идва ред на Украйна. Само че се оказа, че Украйна няма намерение да изпълнява канибалската политика на „огладнелия“ Путин. Тогава той реши да я накаже жестоко. И се започва истински канибалски поход…

Междувременно в България от първи ден на Путиновия канибализъм се чуват гласове, че да се защитава Русия и Путин е гледна точка и свобода на словото. Трябвало да се изследва корена на конфликта и да се чува позицията на Москва. Така повелявали законите на журналистиката. Гледната точка на агресора, узурпатора, убиеца и извратеняка не е алтернативно мнение.

В тази война Русия е агресор, а Украйна жертва. Точка.

Доказателства: От 1990 г. Украйна е свободна и независима държава по всички международни конвенции и правила. През 1994 г. е подписан Мемурандум в Будапеща, с който Украйна се отказва от ядрените си оръжия и ги предоставя доброволно на Москва. САЩ, Русия и Великобритания се ангажират да гарантират териториалната й цялост. Подписите си под документа. Москва дори поздравява Киев за независимостта.

Важно е да се знае, че по това време Украйна е трета по сила ядрена държава в света. И се отказва от целия си арсенал като жест на добра воля за мир и разбирателство.

В отговор Русия претендира за нейни части от 2013 г. насам, а през 2014 г. анексира Крим. На 24 февруари 2022 г. я напада вероломно. Защото, видите ли, се противяла на желанията на Путин да си присвои вкусни хапки от нейното тяло. Досущ като добрия гражданин Чикатило…

В съда Андрей Чикатило заявява гордо преди да бъде произнесена смъртната му присъда: „Аз твърдо вярвах, че ще се издигна като човек. Моето място е в Кремъл…“ Пише го в стенограмите.

Мечтата да се засели канибал в Кремъл се сбъдна десетина години по-късно.

Андрей Чикатило не успява да се добере до Кремъл. Владимир Владимирович Путин, посредствен офицер от КГБ, свързан с организираната престъпност с родния му Санкт Петербург, обаче успява. Имал е подкрепа от високите етажи на задкулисието, каквато Чикатило нямал. Макар че да бъде арестуван друг човек – Александър Кравченко, осъден и разстрелян по обвинение, че той е серийният убиец, си е подкрепа за истинския извършител. Който, забележете, е бил арестуван веднъж, но следствието не се задълбочава в търсене на доказателства, а го пуска, за да не се създаде впечатление, че в СССР е възможно да има канибали.

Какъв психо портрет би направил проф. Александър Бехановски на Владимир Путин?

Поведението на Путин напомня героя от „Повелителя на мухите“, пише Александър Морозов. Той се държи като 14-годишен сърдит пубертет, а тези край него като 11-годишни. Всичко това е инфантилно. Можеше да е забавно, ако не водеше в ада.

                                                                 Огнян Стефанов  Фрогнюз.