Ива Митева Йорданова от ИТН е новият председател на НС със 160 гласа! Днес гласуванията бяха : Всички срещу Герб!

0
768x4321 2

За кандидатурата на Ива Митева Йорданова -Рупчева от „Има такъв народ“ гласуваха 160 гласа „за“, „против“ няма, 74 души от Герб се въздържаха!

Днес първото заседание на парламента премина под смазващото гласуване-всички срещу Герб. Това изнерви депутатите от Герб и се стигна да куриозни глупости :

„Много моля, да не позволявате от това място, от което пет мандата работя, квалификации от сорта на мутри да няма, защото това е неприятно за хората в тази зала. Аз се чудя защо ви викат „сестра Галева“.

Аз не съм мутра. Можете да ме проверявате колкото си искате. Посочете кой от тези хора е мутра. Това са български депутати. Вие питате къде са министрите, ето ги – пред вас са. За премиерът не отговарям.

Ако има мутра тук, посочете го и ще го линчуваме заедно. Квалификациите срещу дама като Караянчева просто е вулгарно“, каза Вежди Рашидов в изказване от трибуната.

Явно Рашидов е забравил собствените си думи : “ По-добре Мултак, отколкото голтак“!

 Връх на наглостта обаче направи Тома Биков, който обяви, че Слави Трифонов днес е избягал от отговорност! Този шапшал много добре знае, че Тифонов е в изолация заради Ковид, но явно бесовете вече тресат Герб!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук