Илиян Василев : Митрафанова напомни на Радев, че се очаква от него да приеме ултиматума на Газпром!

0
219

Митрафанова напомни на Радев, че се очаква от него да приеме ултиматума на Газпром и служебното правителство да поднови доставките на руски газ. Заедно с това, тя излезе от медийна изолация, която и наложиха от МИД, и напомни кой и защо свали правителството на Кирил Петков. И отново позната схема – интервю, което дава на ТАСС, която пък се цитира от български медии. Няма да и падне достойнството да общува с българска медия, я.

Избори идват и трябват много пари за да се купят от „правилните партии“. Рашков го няма, и Радев ще позволи да се развихри търговията с гласове, коментира Фрогнюз.

Без договори с Газпром, няма връщане на корупционни пари за да се финансират ГЕРБ, ДПС и Възраждане.

И тук не става дума само и толкова за текущия договор, който изтича в края на годината и за кой днес Петков каза, че има осигурени количества от ВПГ. А за нов договор.

Именно за да блокира седемте танкера с ВПГ на Петков, днес Румен Радев разигра сценката с видимия само от него „колапс“ на ернергетиката, за да може в условията на екстремна ситуация да се яви като спасител и нареди приемане на руския ултиматум.
В допълнение очаквам Радевото служебно правителство да направи всички необходимо за да блокира интерконектора с Гърция /там предстоят завършване на процедури, след приключването на строителството/.

Изобщо ще видите истинското лице на Радев.

Но за целта му трябва атлантическо лице под наем в служебното правителство. Както СДС служи за десен заслон на ГЕРБ. Не случайно, ги нарекоха мутанти.

Има вече избрани „атлантици“, които трябва да покрият медийно договора с Газпром. Като Дани Митов в ГЕРБ. Лице под наем.

Изобщо Радев ще се развихри. Правило днес Нинова му напомни – когато Гешев нахлу в президенството, всички тези, които сега предаде, го защитиха. Днес той ги удари в гръб.