Демократът Валери Симеонов : Патриотите да се обединим срещу новите улични диктатори!

0
zx952y526 40296371
Източник : Фрогнюз

От партията на Валери Симеонов призоваваха за свикването на общ национален патриотичен форум.

На следващите избори патриотите трябва да се явим обединени. Това обявиха от Националният фронт за спасение на България.

Преди шест века разединението предаде страната ни в ръцете на турците. Ще допуснем ли това да се случи и сега – през 2021 г., питат те.

Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент, пише в декларацията на НФСБ, изпратена до медиите.

 

„Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април. Затова от НФСБ призоваваме на тези избори патриотите да се явим обединени! Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!“, подчертаха патриотите.

 

Те се обявиха и против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система.

„Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!“, коментираха от партията на Валери Симеонов.

„Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили! Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!“, настояват от НФСБ.

Капитан : Интересен човек е В. Симеонов! Често громи ДПС, ама неговите съветници, на НФСБ в общ. съвет на Бургас гласуваха заедно с ДПС да се подари общинския път в Росенец на Ахмед Доган! За това баш патриота мълчи, като комунист на разпит! Интересното е дали Каракачанов, ще налапа кукичката и, ще набута при този, който накара 84% от българите да му искат оставката?!?


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук