Да вярваш на Копейкин е сериозно отдалечаване от цивилизацията!

0
278
335456668 6625129007497380 5556724300725291636 n1

В разгара на предизборната си кампания една партия взриви мрежите с нова лъжлива информация. Каква е целта им? Да предизвикат шок и ужас и да дезинформират.
Новата опорка на Възраждане е, че ще пращаме войници в Украйна.
Разбира се това твърдение е същото като лъжите за чипирането с ваксини, и манипулацията за „спасяването“ на българския лев – невярно.
Основната причина „Възраждане“ да съществува е руския геополитически интерес в България. Целта на #Русия е да ни откъсне от НАТО и ЕС както и да спрем да помагаме на Украйна. Най-добрият начин това да стане е чрез всяването на страх и втълпяването на неистини-Пише „Под Лупа“!
Специалисти по темата са открили, че руската пропаганда не може да бъде преборена с факти и логика. Вярващите в нея нямат чувство за справедливост, но служат гордо на силната Русия.
Що се отнася до #Възраждане те успешно вършат задачите си да пръскат страх и лъжи.
Но нека не забравяме, че се оказаха #ваксинирани анти-ваксъри, които държат спестяванията си в евро, а говорят срещу еврото. Внесоха проект на Закон за регистрация на чуждестранните агенти, но те самите ще са първите, които ще се регистрират като такива.
Капитан : Аз знам, че Коцето не вярва на нито една дума от това, което говори, но го прави само за повече гласове и естествено субсидия! Знам, защото се познаваме лично от 15 години!
Знам, че няма как да имаш голяма и луксозна къща във Варна и да изплащаш ипотеката, дори и с депутатска заплата!
Това, което ме учудва, е как тези, които го подкрепят не се усещат, че са шарани, които кълват на гола кука?!?                                                                                  Гола, защото Възраждане са безполезна партия! Нито един закон не са внесли, който да подобри живота на хората!
Слушаме само : Долу НАТО и вън от ЕС и други глупости! Добре, че няма как да се направи експеримента- да излезем от ЕС за една година и да питаме полуграмотното простолюдие : Разбра ли къде @к@т гладните?!?