Борисов освободи PR, посегнал на журналист Любомир Методиев поднесе извинение, но си отива!

0
boyko uvolnyava
Снимка :БТА

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов е освободен от длъжност служителят на „Правителствената информационна служба“ Любомир Методиев. Причината е инцидент между него и журналистка в края на изминалата седмица.

Въпреки, че Методиев поднесе публично своето извинение, днес той бе освободен, съобщават от пресслужбата на кабинета.

„Правителствената информационна служба“ не може да си позволи да бъде обвързвана с този инцидент. Подобно поведение и отношение към представителите на медиите е неприемливо и е в противоречие с принципите на работа на „Правителствената информационна служба“, се чете в официалната позиция на правителството за случилото се.

В събота отстраненият от длъжност посегна и удари в ръката кореспондентка на национален всекидневник, докато премиерът Бойко Борисов разглеждаше гробницата в най-голямата могила край Пловдив. Причина станала опит за снимка отстрана на кореспондентката, съобщава „24 часа“.

Въпреки настоятелните призиви на останалите журналисти Методиев да се извини, той не го направи. А репортери информираха министър-председателя, който остана възмутен от случката и скастри служителя да се извини веднага.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук