За Путин има два пътя : Червеното копче, или спусъкът на Макаров!

0
77
18058509 3031

До там се докара комунистът от КГБ, че има два пътя, но и двата водят към Ада! След идиотското му хрумване да нападне Украйна, руският сатрап отнесе такива шамари, че още не може да се освести!

Първият шамар бе от украинската армия и смелите и непреклонни доброволци! Такъв отпор дадоха на руската армия, че спечелиха признанието на света и направиха „Красная“ за смях на кокошките! Даже в НАТО са учудени -тия ли ще воюват с нас!

Вече е напълно ясно, че ако Алианса подпука ватенките, ще ги разпердушини за 24 часа! Но има едно НО! Ядреният арсенал на Путин! И точно тук издиша версията на Москва : “ Ние ги нападнахме, защото те щяха да ни нападнат“!

Никога НАТО не би нападнал Русия, защото цивилизованият свят живее добре за разлика от бедният руски народ-68% от, който ползва външни тоалетни на двора!!! Е, сега официално помагат с модерно оръжие на Украйна и според мен с военни, които ги обучават, а предполагам и с платени елитни части!

Путин е ошашавен,, защото си мислеше, че ще мине метър както с Крим, а е напълно наясно, че с конвенционални средства няма шанс срещу запада! Да не говорим, че и доларите намаляват драстично заради санкциите!

И тук идва трагедията на Путин. В Украйна не може да постигне победа, защото вече най-модерната техника на НАТО е в действие и, ще смачка разпиляната му армия! Какво да направи?

Единият вариант е червеното копче, но дори и напълно луд е наясно, че ответните ракети ще излетят веднага! Другият вариант е спусъкът на Макаров, но всички знаят че Путин е много страхлив и няма да събере смелост, както „колегата“ му в берлинския бункер!

Има и трети вариант-да превземе Донецк и да спре войната, като започне преговори!

Четвъртият е руските олигарси да му „подарят“ Макаров! Какво, ще избере руският сатрап ще видим скоро, но той е свършил като политик и президент на Русия!                                                                                                               Капитан.