Война : Джени Суши се заяде грозно с Андреа! Репортерката нападна половинката на Кубрат!

0
sushi i kobra
Кобрата и Кубрат

Джени Суши се заяде с Андреа в социалните мрежи. Скандалната репортерка пусна на живо в Инстаграма си част от сторито си, в което откровено се заяжда с родната певица. При това директно, за да няма никакво съмнение към кого са отправени думите й.kubrat i andreya

„Защо ме гледаш?“, написа Суши към сторито си, като е оградила, че е Андреа го е преглеждала. „Можеш да гледаш какво ям. Продължавай да ме наблюдаваш!“, допълни Суши, придружено от иронично сърчице.

Голяма част от феновете пък са убедени, че поведението на репортерката е провокирано от яда й, че не успя да свали Кобрата. За никого не е тайна, че преди злополучната целувка тя му се е увъртала доста сериозно в опити да получи нещо повече от него, пише hotarena.net.

И след неуспеха си, тя реши да се възползва от емоцията и целувката му, за да го съди като отмъщение. А защо не и да получи някой лев. И като част от озлобените ѝ действия, скача и на половинката му Андреа.                                                                Капитан : Това Суши хем го сърби, хем иска да лапа …пари! Ама и Кубрат си е виновен. Аз дето съм на 59 години това и на майтап няма да го целуна!

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук