Внимание: Трети случай на нападната жена в Бургас!

0
чанта
снимка:трафикнюз.бг

По наши наблюдения само за последните 10-тина дни са извършени 3 нападения над жени с цел грабеж. Нападателят, за който има съмнения, че е един и същ-блъска грубо жените и им отнема дамската чанта. Сигурни сме, че рано или късно този нагъл тип ще бъде заловен от полицията. Убедени сме, че и за него е по-добре или да спре, или да го заловят по-рано, защото народа е казал:“Един път стомна за вода, два пъти и накрая стомната се счупила. Ей от това се притесняваме ние от клуба на старите мераклии. Представете си, че коч компания от нашия клуб излиза от кръчмата и вижда някакъв педал, който напада жена! А леле майкооо…! След скромни 2 ракии и кило вино на човек, тази гледка, ще събуди у нашите членове чувството на кавалера и kradetsнепреодолимото желание да изпъкнат пред дамата. Което от своя страна означава, че въпросния шапшал, ще съжалява, че не са го хванали полицаите, защото в нашия клуб членуват и хора, които са посещавали многократно южната ни съседка и не подбират дали дупето е женско или мъжко! За „мишето“, което ще отнесе  не говоря, защото то си е задължително    по нашия устав, когато видиш да нападат жена. В общи линии, говедото, ще си мисли, че е на екскурзия в Истанбул и не спазва закона!                       На 14.03.т.г. около 10.20 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение от 65 годишна бургазлийка за това, че малко по-рано пред вход 6 на бл. 15 в ж.к. «Изгрев», в близост до тото пункт, е блъсната от непознат мъж, който издърпал от ръката й дамски потфейл, съдържащ дебитна карта и сумата от 260 лв. Извършителят на деянието се издирва по описание от служители на Пето Районно управление – Бургас, съобщават от пресцентъра на МВР.

А за пътната обстановка не ми се коментира, защото сводката от полицията за заловени пишлигари, които карат след употреба на алкохол и наркотици е всекидневна. Добре, че поредният, който е уцелил жена на пешеходна пътека не я е наранил сериозно. Абе ще дойдат на моя акъл за магистралата , ама не знам кога?

На 13.03.т.г. около 10.15 ч. на кръстовището на бургаските улици «Фердинандова» и «Шейново», л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 27 годишния Р.К. от Бургас отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходна пътека жена – Л.И., 33 годишна от Бургас, която отказала болнично лечение.  Вуйчо Страхил.

 

 

 

15.03.2018 год.                                    Областен говорител на МВР: …………………………


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук