ВМРО регистрира листата си за Евро изборите!

0
vmro lista
Източник : Дневник

ВМРО регистрира листата си за европейските избори в Централната избирателна комисия (ЦИК). Документите за регистрация бяха внесени от лидера на партията Красимир Каракачанов, заместника му и настоящ Евро депутат Ангел Джамбазки, както и от ръководителя на предизборния щаб Юлиан Ангелов, съобщава БТА.

Водач на листата от 17 кандидата е Ангел Джамбазки. В нея са актьорът и режисьор Андрей Слабаков и бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Димитър Шивиков. Слабаков и Шивиков са от гражданската квота в листата на ВМРО.tumbak voyvodo

„Европа е на кръстопът. От тези Евро избори зависи дали тя ще продължи да се движи по инерцията надолу – на разпад на идентичността, на безконтролната нелегална миграция или ще тръгне по пътя, начертан от бащите на идеята за обединена Европа – Европа на суверенните държави, на нациите, Европа, която отстоява своите интереси“, коментира пред журналисти Каракачанов.                                                                  Той изтъкна, че от тази гледна точка Евро изборите са важни за България и отбеляза, че затова партията е предложила на българския избирател листа от хора, които са доказали, че са способни да защитават българския национален интерес.

В отговор на въпрос какво означава за политическата формация добър резултат на Евро изборите, водачът на листата Ангел Джамбазки каза, че това са два мандата, което по думите му към този момент е осъществимо.

Листата на ВМРО за изборите:

1. Ангел Джамбазки
2. Юлиан Ангелов
3. Александър Сиди
4. Андрей Слабаков
5. Димитър Шивиков
6. Райна Дончева
7. Кристиян Шкварек
8. Мария Цветкова
9. Александър Урумов
10. Карлос Контрера.
11. Христо Смоленов
12. Теодора Мичева
13. Иво Пазарджиев
14. Цветомир Петров
15. Вергил Кацов
16. Красимир Червилов
17. Румяна Борисова

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук