Вижте как в интернет попиляха ИТН и глупостите, които вършат!

0
40
230717899 4797323273629619 57204480575092193 n1
Източник : Фрогнюз

Интернет не търпи цензура и не прощава. Как се гледа на изненадите на ИТН онлайн?

Интернет е безпощаден пред всеки гаф. Интернет не търпи цензура. Интернет не търпи назидание. И точно поради тази причина през последните две седмици онлайн пространството ври и кипи заради действията на “Има такъв народ” и скандалите, които затрупват формацията на Слави Трифонов един след друг. Интернет вижда всичко. И не прощава.

Колажи заваляха още след като стана ясно, че “Има такъв народ” спечелиха изборите на 11-ти юли. Смешката с балета на Трифонов в парламента обиколи социалните мрежи и с чувство за хумор всички седнахме да наблюдаваме какви ще ги свършат от “Има такъв народ” и ще тръгне ли България към бленуваната толкова дълго промяна.

Последва предложение №1 за състав на кабинет, което също не мина без подигравки. Креативността обаче се отприщи още повече, когато стана ясно, че за кандидат-премиер ИТН издига Пламен Николов – философ по образование, явил се някога на кастинга на Слави Трифонов за политици.

Ето и някои от най-креативните колажи в онлайн пространството. ФрогНюз препоръчва да се консумират с голяма доза чувство за хумор.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.