Вирусът се разпрастранява, но на Ганьо не му пука! Изяде солта, сега яде тоягите…..!

0
11
b62a3b9ff3b1a56b6f6bf01b62a1de15 XL1
Снимка 24новини.бг

За последните 24 часа са установени нови 1904 са нови случаи на COVID-19. Това са 7,8% от направените общо 24 275 теста, сочат данните на Единния информационен портал.

4969 души са в болница, от тях 416 се намират в интензивно отделение.

1709 е броят на излекуваните през последното денонощие.

Общо потвърдените случаи на коронавирус до момента са 491 327, а 41 874 са активни.

73 са починалите за последните 24 часа.

2 504 582 са общо поставените дози ваксини у нас. 10 010 са за последното денонощие.

На фона на тези официални данни, на бай Ганьо въобще не му пука! Много е интересен факта, че нашенецът в голямата си част не ще да се ваксинира, не ще да спазва мерки, ама иска да си живее както преди! И няма сила на света, която  да му обясни, че без 70% ваксинирани-няма да има както преди!

Част от ортодоксалния антиваксарият яде здраво цял живот кренвирши( по възможност от най-евтините!), но казва, че няма да се ваксинира, щото не знае какво има във ваксините!

По интересно е, че 50% от населението повярва на дивотиите за ваксините, а това, че пътническите самолети ни тровят с газове и ни заразяват с Ковид е върха на тъпотията! Как 50% от населението се подведе след необразования антиваксарият, който за 5 лева може да продаде майка си, а за 5 лайка цялата държава е непонятно за мислещите хора!

Да и на запад има ортодоксални антиваксъри, ама там населението вдяна ситуацията и над 70% се ваксинира! Най-големият майтап е, че в С. Македония ваксинираните са 35%, а унас само 19%!!! Тези цифри идват да покажат защо сме най-бедни, най-болни и най-нещастни в Европа-защото сме най-простата нация, ама не само в Европа!

И докато ни управляват страхливи интересчии , ще е така! Ганьо от морков не разбира, друго си е тоягата! Те и във Франция и в Гърция я развъртяха и нещата потръгват. Решението е само едно : Вместо плавен преход, който караме 30 години, шокова терапия!

Въвеждане на ваксинационен паспорт за всички обществени и частни сгради на закрито-ЗА ВСИЧКИ! Няма не искам, няма недей! Ако сега управляваше др. Тодор Живков, вече 99% щяха да са ваксинирани, а останалите да размишляват в Белене! Да, ама всички кръчми и дискотеки, щяха да работят и щяхме да сме си върнали живота от преди! Щяхме, ама бай Тошо го няма, а на нас скоро акъла ни няма да дойде!                                                                 Вуйчо Страхил.