Home Бизнес Венци Стефанов назова с имена грешниците в националния, попиля ги пред БЛИЦ!

Венци Стефанов назова с имена грешниците в националния, попиля ги пред БЛИЦ!

0
5
16545913166101

„Знаете, че аз не си поплювам и говоря с факти и с имена. Опитните футболисти нищо не играха и срещу Северна Македония и особено срещу Грузия. Само разхождаха фланелките“, изригна  пред БЛИЦ бившият член на Изпълкома Венцеслав Стефанов във връзка с катаклизмите в националния отбор.

Както е известно, веднага след загубата с 2:5 от грузинците селекционерът Ясен Петров подаде оставка.futbol bg11

„Ясен не е основният виновник. Я ми кажи, като изключим комбинацията при гола във Северна Македония, какво играха Неделев и Космонавта (б.р. – Десподов)? Нищо. Даже и Ганкиното не играха, но те едва ли го могат. Потичваха за здраве срещу грузинците.

Космонавта се търкаляше по тъча, а Неделев се въртеше насам и натам. А Георги Миланов игра ли в този мач, че нещо не се сещам. Питам те, защото не го видях. Гледах, гледах –  няма, братче, не се забелязва на терена. Ама имало фаул срещу него преди един от головете. Ами хубаво, нямаше да е 5:2,  а 4:2. Тези уж опитните, уж звездите на България бяха като странични наблюдатели на ООН. Това е позор, ще извинявате.

Дали става въпрос за бойкот от тяхна страна? Ако не е бойкот, значи е нещо по-лошо…

В защита сме били зле. Е как да сме добре, след като в средата и напред ни нямаше никакви.

Само май Филип Кръстев заслужи хубави думи от халфовете, крилата и нападателите. Говоря за мача със Северна Македония. Срещу Грузия пък добре се включи Илиан Стефанов – момчето доста се стара.

Кой щял да поеме националния отбор? Не разбрахте ли, че без национална политика във футбола името на треньора ще е без значение.

Чета из сайтовете и вестниците, че от Ботев (Пловдив) направили революционно предложение за повече чужденци извън Европейския съюз. Значи нашите деца да си играят по ливадите и да се дупим на чужденците. Е как искате да имаме национален отбор?! Как?!

В Грузия и в Северна Македония има ли лимит на чужденците? По колко иностранци могат да играят в техните първенства. Вижте, проверете и ще откриете ключа за палатката. Приятен ден!“, завърши шефът на Славия.