В. Симеонов кани наред за коалиция, стигна и до Костадинов от Възраждане!

0
trimata1
Източник : Флагман

Партиите в център-дясно трябва да се обединят, категоричен е лидерът на НФСБ Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов покани в новия патриотичен фронт освен бившите си партньори от ВМРО, за които анонсира вчера и ПП Воля, „Възраждане” на Костадин Костадинов, БЗНС на Николай Ненчев и Български социалдемократи. Симеонов категорично отхвърли възможността да си партнират отново с ПП „Атака“.

Той гостува в Нова нюз и призова за обединение на патриотичните формации, за да не се допуска ситуацията от настоящото Народно събрание, където по думите са събрани крайно озлобени политици с улично самочувствие.

Валери Симеонов отбеляза, че само с едно решение е зачеркната дългата битка на НФСБ за ограничаване на избирателните секции в Турция, а освен това се приемат реваншистки и крайно лобистки поправки в законите.

След него в студиото на Нова нюз гостува Юлиан Ангелов, организационен секретар на ВМРО, който намекна, че са готови за коалиция, а НФСБ е подходящ партньор. И той обаче изключи ПП „Атака“. От думите на Юлиан Ангелов стана ясно, че войводите категорично няма да приемат ПП „Възраждане“, защото „обслужвали чужди интереси“, а лидерът им се подигравал с акциите на ВМРО.


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук