В. Симеонов : ГЕРБ се отметнаха от обещанието си! Ами защо ги подкрепяш?

0
680
valeri i boko
Тихо и на пръсти зад премиера!

a848eb5a2a46c1c6c07ea84d866b44c01
На ресторантьорите честито!

Правната комисия в парламента е отхвърлила предложенията на Обединените патриоти и ГЕРБ за промените в Закона за ДДС.

Освен намаляването на ставката от 20 на 9 на сто за ресторантьорите и книгите, в общото предложение на ГЕРБ и Обединените патриоти са и текстовете за ваучери в туризма.

Депутатът от НФСБ Валери Симеонов заяви това, докато бюджетната комисия в парламента обсъжда същите текстове.

Симеонов заяви, цитиран от БНР,  че вече се е опитал да се свърже с премиера Бойко Борисов, защото „ГЕРБ са се отметнали от възможността за подпомагане на туризма с ваучери“.

В текстовете според Валери Симеонов са останали единствено ваучерите за държавните служители, които ще могат да почиват в държавните бази, каза Симеонов. Нищо Симеонов не плачи, а продължавай да ги подкрепяш! Ние вече свикнахме с тоя цирк : ГЕРБ са лоши, ама аз ги подкрепям!

Министърът на икономиката Емил Караниколов се обяви за анализ, който да определи дали да се променя политиката по ДДС за всички сектори в икономиката.

Според Караниколов сега е необходимо намаляване на ДДС като временна мярка в подкрепа на секторите, засегнати най-сериозно от кризата.

“Т.е. една такава временна мярка за определен срок от време дори ще ни бъде много полезна в следващ анализ – дали има смисъл от такива мерки от тук нататък“, каза той.
Капитан : Това, което ми е интересно е дали депутатите на ГЕРБ вече не слушат Бойко или всичко е пунта мара? Да де ама накрая нали всичко , ще се изясни-след окончателното гласуване! И тогава ресторантьорите, ще са измамените камилчета!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук