В аборигенската държава с джип на плажа „Перла“… Следват проверки, глоби и кой е крив в случая!

0
2
dzhip v moreto
Източник : Днес.бг

Гледката със затънал джип на плажа „Перла“ в Приморско се превърна в истински хит в социалните мрежи. Мнозина „наточиха клавиатурите“ за да създадат нови глави в родния фолклор, а други тъжно констатираха, че заради подобни случаи българите избягват родното море.

Разбира се, собственикът на джипа Христо Щърбанов не е паркирал джипа си във водата, за да му е наблизо. Той заяви, че инцидентът е от 6 юли и искал да закара джета си до водата.

„Абсолютни глупости са това, че „джипът газил хора по плажа“. На това място редовно се правят състезания и докарват джетовете си по този начин. И аз съм помагал на закъсали в пясъка коли“, заяви пред bTV Щърбанов.

По думите му нямало никакви забранителни табели за коли.

Не така смята концесионерът на плажа Лъчезар Захариев.

„Според правилата джетове могат да се откарват до водата само с колесар по специално изграден на пясъка коридор, за който е взето разрешение от местната морска администрация. Има табели, които забраняват влизането с коли“, твърди той.

След случая започва цялостна проверка на плаж „Перла“ край Приморско. От Министерството на туризма се самосезираха и съобщиха, че ще наложат глоба на концесионера, тъй като е допуснал автомобил да навлезе до водата. Очаква се наказанието да бъде в размер на 6000 лв.

Ако бъдат установени и други нарушения, ще му бъде отнета концесията.
Капитан : Наистина сме аборигенска държава. Колко мозък трябва да имаш за да се нахакаш с джипа на пясъка между туристите! И не само това, ами  да се цамбурнеш и в морето. Ама за  шофьора нямало знак! Абе шапшал, ми то и пред ресторантите няма знак, че е забранено да се влиза с джип, ама ти що не се нахакаш направо на някоя маса? От министерството на туризма пък щели да глобят концесионера с 6 000 лева! И защо-щото някой наглец е влязъл на пясъка с джипа си! Ами, ако утре някой такъв се нахака в някоя болница-тогава директора на болницата ли ще глобявате? Е наистина няма такава държава! Ако това се случи в Европа, ще му друснат на шофьора една солидна глоба, а може и в затвора да влезе! Тук Ангелкова ще глобява концесионера! Наистина сме аборигенска държава!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук