В 46-тия парламент трябва да изградим стена срещу протестърските партии!

0
karakachanov 21
Все пак министъра ни е артистичен!

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отправи призив към лидерите на патриотичните формации да направят „крачка встрани“, за да дадат шанс на хората, които гласуват за патриотични и националистически формации, за да има в следващия парламент „стена“, която да спре протестърски формации да сменят облика на България.8453475 800x5001 1
Капитан : Дали е питал Симеонов и Марешки дали, ще се откажат от листите? Или знае, че няма да приемат и само си дава вид, че иска обединение?
Да пуснат „Истанбулската конвенция, да пуснат Македония в Европейския съюз, без тя да си е променила антибългарската политика. Това го правят, защото така им казват от някои посолства“, заяви Каракачанов в ефира на БНТ.
Капитан : Много е интересно как Каракачанов лъже, ама без да му мигне окото! Кога новите партии са „пуснали“ С. Македония в ЕС без тя да си е променила антибългарската политика? Кога са “ пуснали “ Истанбулската конвенция?
„Не ме блазни мисълта, че ВМРО е най-голямата патриотична формация с близо 4 процента“, допълни Каракачанов.
Според лидера на ВМРО в 45 НС с промените в Изборния кодекс се е отворила вратата на неоосманизма.
„Направиха го едни хора с желанието си да вземат 5000-10 000 гласа повече“, допълни Каракачанов.
Капитан : Никой вече не Ви слуша глупостите, че в Турция след падане на ограничението до 35 секции, щели да гласуват 400 000 души! Ами вижте колко гласуваха преди да въведете ограничението и спрете да лъжете със Симеонов!
Според него не трябва да се делим на „фили“ и „фоби“, а да се търси национално помирение. Акцент трябва да бъде демографската криза, защитата на малкия и средния бизнес.
Капитан : Сега ли се сети за защита на малкия бизнес? Къде беше 4 години, когато го мачкаха този малък бизнес? Беше зает с българските паспорти ли?

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук