Украинските служби два пъти спасявали Путин, сега руските го крият заради убийци (+18)!

0
17
putin atentat31
Източник : Фрогнюз

Руският президент Владимир Путин се укрива, а за снимки и репортажи по новините е сниман негов двойник. Причината е информация, че в Русия се намират двама наемни убийци, на които е платено за неговото ликвидиране. Затова се пази в дълбока тайна и къде е опериран Путин през март. Информацията, до която се добра Фрог нюз е от дипломатически източници, но те не гарантират нейната достоверност.

Причината е, че е възможно руските служби нарочно да пускат лъжливи версии, за да заблудят западните шпионски централи за местонахождението на Путин. Другата цел е да се избегнат пробиви на самите руски служби, заради теч на информация от хора от близкия кръг на Кремъл. Вече няколко генерали от армията и службите са разделиха с посответе и свободата си заради съмнения, че са се разприказвали не пред когото трябва. Разследва се дали това е ставало неволно или съвсем умишлено.

Неотдавна „Московский комсомолец“ припомни, че украинското разузнаване два пъти е спасявало живота на Путин. Първият път е през далечната 2000 г., когато службите на Киев  разкрили готвен атентат срещу руския държавен глава. Били задържани четирима чеченци и четирима араби, които трябвало да ликвидират Путин при негово посещение в резиданцията му в Ялта. Украйна предала задържаните на руските власти. Какво се е случило с тях след това не е известно. Тогава от Кремъл горещо благодарили на украинското ръководство.

През февруари 2012 година руският Първи канал съобщи бомбастичната новина, че украинските служби са предотвратили перфектно планиран атентат срещу Владимир Путин. Те дори уведомили руските си колеги и ги поканили да участват в спецоперацията.

Заговорът бил разплетен след като в Одеса избухнал взрив в частна квартира, който бил обяснен като битов инцидент. Оказало се оаче, че апартаментът е нает от граждани на Казахстан – Иля Пянзин и Руслан Мадаев. В разрушената квартира са открити остатъци от боеприпаси и оръжие. По-късно са задържани и техни съучастници и така тайният план бил бил разкрит.

Вячеслав Малцев, известен руски блогър, заявява в свое предаване в Ютуб на 21 март 2022 г., че е имало опит за покушение срещу Путин, с който охраната му се справила.

Други източници дори твърдят, че е имало стрелба и ранени.

За готвена кървава баня съобщават израелски и украински източници. Дали обаче информациите са верни няма как да се знае!

Все пак е доказано, че днешният агресор срещу Украйна – Владимир Путин, е бил спасяван два пъти от украинските служби и им дължи живота си.