Тежката артилерия : Борисов и Нинова са днес в Бургас на срещи със своите симпатизанти!

0
ninova i boyko
снимка:фокус-нюз.нет Източник : Флагман

           Титаните избраха Бургас за директен                     сблъсък в настоящия Евро вот!                                                                                      Днес  в град Бургас и районът ще бъде интересно  от присъствието на най-важните политически лица на България

Бургас ще стане арена на сблъсък на титани. Най-важните политици в страната избраха да посетят общината в рамките на няколко часа. Градът ще се превърне във финална арена на предстоящата битка за Евро вота.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, първият в листата на ГЕРБ Мария Габриел, водачът на листата на БСП Елена Йончева, председателят на БСП Корнелия Нинова и президентът 2001-2011 Георги Първанов ще дойдат днес в Бургас.

В рамките на няколко часа те ще се срещнат с актива на партиите си, ще дадат старт на важни инфра структурни проекти и участват в различни семинари. Защо са избрали Бургас и надцакване ли е това посещение на всички лидери – остава загадка.

Но ето каква е програмата за днес :

В ранния следобед Мария Габриел, водач на листата на ГЕРБ, ще открие семинар за борба срещу фалшивите новини.

В 16 часа Георги Първанов, силният човек в АБВ и лидерът на партията Румен Петков, ще разговаря със симпатизанти в хотел „Аква“.

В 17 часа Бойко Борисов ще направи символична първа копка на един от най-важните проекти в Бургаска област – обходът на Поморие, очаква се да инспектира и строежа на спортното бижу „Арена Бургас“. Той ще бъде посрещнат на място от всички кметове, депутати на партията, както и ръководните фактори на ГЕРБ в Бургаско.

В 18:30 на площад „Атанас Сиреков“ пред избиратели ще се изправи Елена Йончева, водач на листата на БСП за предстоящите Евро избори, а до нея ще е и лидерът на партията Корнелия Нинова, заедно с цялата бургаска структура.

 

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук