Старите реваха, като недарена сватя на сватба! Новите поеха кормилото! Хаирлия да е!

0
101
petkov borisov1

Настана голям рев в държавата! Целият слугинаж на властта зарева, като недарена сватя на сватба, като вдовица за кочан варена царевица, като джендър за Истанбулската конвенция, като антиваксър за „чипове“ и „отровни газове“ от самолети, като ваксиниран за бустерна доза!

И всички реват за демокрация, свобода на словото и свободно лапане от държавния гювеч! От вчера баш демократът Блъсков зарева, че мачкали свободата на словото, щото го гонели от наетите от него офиси!

Само дето забрави демократично да каже, че в продължение на години не е плащал наема си към държавата и са се натрупали едни 150 000 лева! Абе шапшал, преди време бях закъснял с 25 дена да платя осигуровките за фирмата от 600 лева и ми се обадиха чак от НАП София да ме питат кога, ще платя! Казвам им : Абе, в Бургас няма ли НАП да ми се обадят, ами вие чак от София? И искате ли да Ви пратя списък на юнаци дето дължат милиони? Не поискаха.

Тази вечер слугата на властта най-нагло се развика, че не е платил, щото никой не му е поискал това! Спокойно Блъсков, Рашков остава, ще ти ги поискат-с лихвите!!!

Както му е редът най-големият рев дойде от Б. Борисов. „При Виденов беше зле, ама след тия , ще има катастрофа“-ревна екс премиерът! И е напълно прав, щото ако сменят каскетурата и почнат въпросите за пачки и кюлчета може наистина да има катастрофа, ама за банкянския! Дано някой го успокои, че бай Ставри може да е строг , но справедлив!

Днес в парламента от Герб се скъсаха да реват, като недарена сватя на сватба и са прави! Гювечът свърши, копанката я взеха и 12 годишният бабузун е в миналото! А някои не са свикнали само на заплата!

Хубавото е, че от днес започва новото правителство и нашата нова надежда, която изглежда реална! ТЕ нека си реват, НИЕ, ще кажем : Хаирлия да е!!!                                                                                                                                       Капитан.