4 C
Бургас
вторник, март 9, 2021
- Реклама -
дом Хумор Стана весело : Вижте как, ще участва на изборите Божков?!?

Стана весело : Вижте как, ще участва на изборите Божков?!?

0
bojkov 11111111
Източник : Фрогнюз

Бизнесменът Васил Божков обяви в профила си във Фейсбук, че политическа партия „Българско национално обединение“ с лидер Георги Георгиев-Готи ще бъде мандатоносителят на гражданската му платформа „Българско лято“ за участие в парламентарните избори.

„Въпреки опитите на прокуратурата и хунтата да спре ПП „Българско лято“ да се яви на избори, ние ще участваме. ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи. Времето за промяна настъпи. Ние Сме Силата“, написа Божков.

В профила му бе публикуван и видеозапис с обръщение на председателя на „Българско лято“ Борил Соколов.

Той обясни, че на бюлетината ще пише БНО, но ще става дума за „Българско лято“.

Лидерът на „Българско национално обединение“ Георги Георгиев-Готи бе кандидат за кмет на София на последните местни избори, като предизборният му плакат стана обект на множество шеги и закачки в социалните мрежи.

 

Снимка: Facebook

На президентските избори през 2016 г. партията „Българско национално обединение“ издигна Митьо Пищова и Радо Шишарката за кандидатпрезидентска двойка, а на последните избори за Европейски парламент ПП БНО заложи на Евгения Банева.

Капитан : Освен, че са важни, на тези избори се очертава да са и весели! Сега и Божков, ако се плясне на такъв плакат шейховете в Дубай, ще го вземат за атракцион!


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук