Симов: Пуснах си с литературен трепет СевдаТВ, по-добре да бях изпил бутилка коняк на гладно!

0
simov 11

Нещото с джипа днес обикаля из Хасковско. Пуснах си с литературен трепет СевдаТВ, за да чуя поредните мисли на Първия държавен и партиен ръководител. По-добре да бях изпил бутилка коняк на гладно, пише във Фейсбук депутат от БСП Александър Симов.

„По негово време имало три кризи с с които той се справил перфектно. Финансовата криза в Гърция – България излязла с пет процента ръст на БВП. Миграционната криза – той охранявал държавата така, че пиле не можело да прехвръкне.  Ковид-кризата – организацията била перфектна. И край него наредени вдъхновени партийни активисти, които го гледат с обожание, говорят с придихание и кривят гръбнаци пред властовата осанка“, продължава той.

„Вече съм убеден, че изборите, които идват имат и философска задача. Това са избори на истината срещу медийната измислица. На реалността срещу политическият ситком. На реалната срещу телевизионната България. Страната ни е натровена от лъжи, арогантност и дебелоочие. А противоотровата е на една бюлетина разстояние“, пише още Симов.

Facebook, Александър Симов


- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук