След нахлуването в Нова тв. Стъки нападна и министерството на спорта!

0
26
0000460611 article21
Източник : Фрогнюз

Група състезатели по ММА (смесени бойни изкуства) нахлуха в Министерството на младежта и спорта, съобщи ”Нова телевизия”. Начело на групата бил президентът на българската федерация по ММА – Станислав Недков – Стъки, който без разрешение влезе при спортния министър Кузманов, докато той е на среща с деца от спортен клуб.

Във ведомствената сграда са извикани екипи на полицията и жандармерията.

Припомняме Ви, че служебното правителство изнесе информация, засягаща Стъки и парите, които е получавал няколко години от кабинета на спортното министерство, доскоро под контрола на Красен Кралев от ГЕРБ.

В крайна сметка Недков успя да се срещне с Кузманов, след което заяви, че бюджетът на федерацията по ММА за тази година е 180 хиляди лева, а за годините на своето съществуване федерацията е получила общо 800 хиляди лева от държавата.

Припомняме ви, че вчера Стъки се изказа по НТВ. След това, обаче нахлу отново в студиото и опита да заглуши говорителят на служебния кабинет Антон Кутев да каже гледната точка на МС. Наложи се водещият Виктор Николаев да го заплаши, че ще извика охрана, за да го изведе.

Стъки  се очерта като най-отявления защитник на правителството на Бойко Борисов. Той организира и няколко контрапротеста в негова защита. Издигнат е от инициативен комитет за президент на страната.

Не става ясно, защо Стъки не е задържан заради хулиганската проява и защо се ползва с привилегии, каквито не са достъпни за другите граждани.