Скандално! Мегз награби Рончев след излизането му от ареста!

0
megaza
Източник : Блиц.бг

Мегз определено е абонирана за скандала, който дори и да не сътвори съвсем сама, винаги присъства в действията й. Поредното потвърждение за това е реакцията й към Румен Рончев, с когото разиграха страшни циркове през последните месеци.                                                                                                                 След като вчера стана ясно, че Пловдивския Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос Румен Рончев с парична гаранция от 5000лв., Мегз не може да си намери място от щастие.

„Направени са самопризнания и материалните щети са цялостно възстановени”. Стана ясно още, че Каканашева и Рончев са съдействали на разследването. Автомобилът Mercedes G class е придобит от тях на обща стойност от 400 000 лв., а делото е към своя край, пише „Хотарена“.

От прокуратурата твърдо отрекоха срещу Каканашева да има повдигнато обвинение за побой от ревност.

„Случаят е силно медиен и по него има много спекулации. Към момента към г-жа Каканашева няма повдигнати обвинения”, коментират от следствения арест. И добавят още, че вчера, около час след мярката, Мегз е пристигнала с документи за платена гаранция и е отвела Рончев от ареста.

Каканашева едва сдържала емоциите си. А от очите ѝ не спирали да текат сълзи от радост. Служители на ареста коментират, че двамата не можели да спрат да се целуват и прегръщат с часове пред ареста.

Вчера Мегз пусна нова колекция, но в профилите ѝ няма никаква информация за любимия ѝ. Което е още по-странно дизайнерката не е правила никакви клипчета за новите си продукти или риалитито си. Явно двамата се наслаждават на свободата и любовта си.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук